VAN / ERCİŞ - Evliya Çelebi Ortaokulu

May

İlçemiz Ortaokulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında okulumuz 2. olmuştur.

Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarımı okulumuzda coşku ile kutlandı

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve M.Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünü kapsamında okulumuzda anma töreni yapıldı.

Saygı ve Özlemle...

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısı ile okulumuz matematik öğretmeni Sn. Esra Kılıç hocamıza ve öğrencilerimize hazırladıkları video için çok teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

İlçemiz okullarında eş zamanlı olarak düzenlenen deprem tatbikatına katıldık.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında, Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim üyesi Doç.Dr Salih GÜLEN okulumuzda STEM konulu söyleşilerini gerçekleştirmiştir.

Kendilerine okul Müdürümüz Sn. Yücel GEZER Teşekkür Belgelerini takdim etmiştir.

Bu süreçte emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Aysu Zafer'e ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzun dış cephesi ve basketbol sahası yenilendi.